Zwarte ring mooi ding

moorell

Ben je een jonge man en ben je iemand die graag van sieraden houdt en wil je graag ervoor zorgen dat je een mooie sieraad tot je beschikking hebt zodat jij er nog completer uit ziet. Dan moet je maar eens voor een Zwarte ring gaan, dat ziet er enorm stoer eruit en zwart past bij alle soorten kleding en zal niet op een negatieve manier opvallen. Stel je maar eens voor dat je iemand bent die graag van rock ’n roll houdt. Dan ben je ook iemand die zich ook redelijk op die manier wilt kleden. Dus wanneer je een rock ‘n roller ziet dan zijn ze vaak zwart gekleed en hebben ze vaak wel veel oorbellen,  kettingen en ringen om. Maar wel natuurlijk in hun favoriete kleur zwart. 

Zwarte ring

Het dragen van deze sieraad maakt je geen lelijk ding

Naast dat je graag een zwarte ring draagt, moet je ook voor jezelf bepalen wat voor een grondstof deze ringen moeten hebben. Je hebt er een aantal verschillende waaronder titanium, quint, arrow etc. Maar er zijn mensen die slecht reageren op bepaalde ijzer stoffen. Die krijgen vaak eczeem. Dat is natuurlijk vervelend dat je de hele dag jeuk hebt, omdat je een verkeerde soort materiaal de hele dag om je vingers hebt zitten.

Waarom zou je het aan iemand geven

Een zwarte ring kan je zelf dragen natuurlijk, maar je kan er ook voor kiezen om hem aan iemand anders te geven. Je kan het geven bij iemands verjaardag bijvoorbeeld. Ook als je gaat trouwen kan je ervoor kiezen om deze ring te dragen, het is misschien niet officieel de bedoeling zo, maar het zou wel op deze manier kunnen natuurlijk. En je moet toch jezelf een beetje onderscheiden van een ander. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*