Zwanger van week tot week volgen?

zwanger van week tot week

Tip: zwanger van week tot week volgen is het mooiste wat je kunt doen! Jouw kleine spruit zal zich ontwikkelen tot een prachtige zoon of dochter. Op de website van mamalove.nl is het mogelijk om per week te zien hoe dat jouw kind groeit met de dag. Geen ene zwangerschap is praktisch hetzelfde en dat is juist het mooie hiervan. Jouw lichaam ontwikkelt tijdens de zwangerschap natuurlijk ook. Jouw buik groeit en dan heb ik het nog niet gehad over de zwangerschapshormonen. Maar buiten alles om heb jij over negen maanden een prachtig wonder in je armen liggen!

zwanger van week tot week

Bij het volgen van je zwangerschap komt wel wat bij kijken. De verloskundige moet geregeld worden. Wil jij graag thuis bevallen? Ook daarvoor dienen een aantal dingen geregeld te worden. Oh ja, vergeet niet om kleertjes te kopen en de babykamer gereed te maken! Eigenlijk kan je zeggen dat er in negen maanden tijd behoorlijk wat gebeuren moet. Samen met je partner “werk” je naar het resultaat dat jij jouw kleine wonder in een veilig bedje kunt leggen.

zwanger van week tot week

Zwanger en dan de weken tellen?

Tijdens de zwangerschap zal je merken dat jouw lichaam anders gaat voelen. Jouw borsten worden gevoeliger en maken moedermelk aan voor het kleine wonder. Vooral wanneer je de eerste hartslag gaat horen zal je merken dat je steeds meer zult voelen. Een gevoel waar je optimaal van mag genieten!