Voor ieder doeleinde een sticker

stickers bedrukken

Waar je ook een sticker voor zoekt de stickerkoning kan je helpen met stickers bedrukken. Van stickers tot op een klein magneetje, tot stickers voor op de vloer om de weg te wijzen of een bepaalde route uit te stippelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of de stickers worden gedrukt in prachtige kleuren. Maar ook tape met een logo of de naam van je bedrijf zijn mogelijkheden die het bedrijf voor je heeft. De tape wordt gemaakt van PVC en is voor veel doeleinden geschikt.

Goede kwaliteit

Stickers voor op het raam

Voor verschillende soorten ramen heeft de stickerkoning ook stickers beschikbaar, laat bijvoorbeeld stickers bedrukken voor je auto met je bedrijfsnaam en de gegevens van je bedrijf erop. Er zijn stickers aanwezig die zowel enkelzijdig als dubbelzijdig zijn. Enkelzijdige stickers breng je aan op de binnenkant, en zijn leesbaar vanaf de buitenkant. Bij een dubbelzijdige stickers is zowel vanaf binnen als buiten de opdruk zichtbaar.

Verschillende afmetingen

Stickers zijn populair

Stickers bedrukken is erg populair geworden de laatste tijd, dit is niet gek want je kunt relatief voordelig en eenvoudig stickers bedrukken om erop te laten zetten wat jij wenst. Voordeel van de stickers is ook dat je iedere gewenste kleur kunt gebruiken, wil je een kleur of meerdere kleuren gebruiken bij een sticker? Kijk in de ontwerptool bij de stickerkoning wat er allemaal mogelijk is om te laten maken. Neem ook een kijkje naar de mogelijkheden, waar kun je de stickers allemaal op aanbrengen en welke stickers zijn er beschikbaar.