Verwen jezelf met een echte vulpen

Notaris

Wil je jezelf eens echt verwennen? Een vulpen kopen online kan een cadeau voor het leven zijn. Wie wil dat nu niet geven aan zichzelf óf aan iemand anders. Ondanks alle communicatie per Whatsapp of e-mail is schrijven met een pen iets dat veel mensen nog gewoon dagelijks doen. Van het boodschappenbriefje tot gedichten en van aantekeningen van een vergadering tot een felicitatiekaartje, er is altijd wel een reden om even een pen te grijpen. Maar maak dat dan ook tot een unieke ervaring en koop een pen waarmee het elke keer weer een genot is om te schrijven. Keuze is er genoeg, online kun je rustig grasduinen door de collecties van de beroemde merken.

Parker en Montblanc pennen

Om meteen maar met een geweldige aankoop te beginnen: de Parker 5th kopen is het nieuwste van het nieuwste op schrijfgebied. Geen vulpen, geen rollerball, geen balpoint en geen fineliner, maar, inderdaad, de 5th, de vijfde soort pen. Het uiterlijk van een vulpen, het schrijfgemak van een rollerball en de vulling van een fineliner. Het beste van alle werelden in één pen. De Montblanc is een pen die zijn weerga niet kent. Veel mensen kennen de naam wel, maar hebben er zelf nooit één gehad. Dat is niet gek, ze zijn duur en niet iets dat je zomaar even koopt. Voor de prijs van een Montblanc pen vulling heb je van een ander merk een hele pen. Maar wil je klasse, de beste materialen, het ultieme schrijfgenot en een pen voor het leven, dan moet je een Montblanc hebben. De Montblanc is de top in schrijven. Geen woord wordt zonder nadenken aan het papier toevertrouwd met deze pen. Je bent je voortdurend bewust van wat je schrijft en dat je schrijft.

Lamy, ook tweedehands

De Lamy 26p is een klassieker uit de Lamy fabriek. Voor het eerst gemaakt in de jaren ’60 en vooral in de jaren ’80 van de vorige eeuw populair. Een tijdloos model dat nog steeds verkocht wordt. Er is een uitgebreide tweedehandsmarkt in vulpennen en de Lamy 26p is één van de toppers in die sector. Zowel nieuw als tweedehands is de Lamy 26p een betaalbaar alternatief voor bijvoorbeeld de Montblanc pennen. Een extraatje bij de Lamy pennen is de aandacht voor duurzaamheid bij de producent. Duurzame materialen en een duurzaam productieproces zijn onderdeel van de Lamy-kwaliteit. En dat is toch goed om te weten.

Klassieke Waterman

Waterman is een volgende klassieker op schrijfgebied. De fabriek is tegenwoordig in Frankrijk gevestigd en maakt al sinds de negentiende eeuw de mooiste pennen. Het is één van de grootste producenten van pennen en er worden ongeveer 5 miljoen Waterman pennen per jaar gemaakt. De Waterman pen prijs is heel betaalbaar te noemen, zeker in vergelijking met sommige andere merken. Ook Waterman kent zijn duurdere modellen, maar er zijn zeker ook voor de gewone beurs de nodige keuzes te maken in het Waterman assortiment.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*