Sokken, kousen en schoenen voor kinderen

Bij kindermerkkleding online denken we al snel aan broeken, shirts, jassen en jurkjes. Schoenen sokken en andere accessoires maken echter ook een belangrijk deel uit van kinderkleding. Goede schoenen dragen is voor kinderen extra belangrijk. Kinderschoenen moeten vooral goed passen. Je kind moet zijn tenen goed kunnen buigen, spreiden en bewegen. Als een kind te lang rondloopt op schoenen die te klein zijn kan dit zorgen voor vervormingen aan de voet. Stevige stappers zijn het beste omdat deze extra comfort geven en meer bescherming bieden. Toch hoeven soepele schoenen niet per definitie slecht te zijn. Juist soepele schoenen staan erom bekend dat deze de ontwikkeling van de kindervoeten het minst schaden. Om je kind te helpen snel zelf zijn of haar schoenen te kunnen aandoen kun je gebruik maken van zogenaamde wonder veters of krulveters. Beide zijn gemakkelijk zonder te strikken zelf aan te passen door je kind. Heeft jouw kindje een afwijkende voet, zoals bijvoorbeeld een klompvoet, platvoet of holvoet of is hij hypermobiel, dan zijn stevige schoenen vaak een must. 

Sokken en kousen voor kinderen

Voor kinderen zijn speciale sokken en kousen verkrijgbaar zonder naad op de teen. Zo voorkom je drukpunten. Voor hele gevoelige kindervoeten zijn er zelf volledig naadloze sokken en kousen voorradig. De unieke zonder-hiel constructie maakt het mogelijk dat deze sokken passend zijn te maken voor een reeks van kindervoeten. Het is niet meer nodig om de de hiel van je sokken te vinden. Slobsokken ( sokken met een anti-slip zool zijn ook zeer handig voor kinderen. Ze voorkomen uitglijden op parket of plavuizen. 

Snel en eenvoudig online shoppen

Schoenen, sokken en baby kleding jongen kopen doe je eenvoudig online. Passende schoenen vinden hoeft geen probleem te zijn. Laat je kind op een vel wit papier staan en teken de omtrek van de voet. Meet vervolgens de afstand van de hiel tot aan het puntje van de grote teen. Zo weet je altijd de exacte maat.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*