Meegroeien met de Maxi Cosi Axiss black grid!

maxi cosi axiss black grid

Kinderen groeien nu eenmaal enorm snel. Van een klein knuffeltje, tot aan een grote dame of heer. Hierdoor is het belangrijk om bij de groei goed te letten op de comfort en ondersteuning. Bijvoorbeeld de Maxi Cosi Axiss black grid is perfect. Kinderen van negen maanden tot en met vier jaar kunnen hierin! Dit houdt in dat jij een lange tijd kunt profiteren van goede comfort voor jouw kleine wonder.

Veiligheid

Lekker naar buiten kijken tijdens de reis

Je herkent het vast wel wanneer je met de kinderen op reis gaat en merkt dat zij zich vervelen. Jammer want je hebt nog een lange reis voor de boeg. Met de Maxi Cosi Axiss black grid hoef jij je hier geen zorgen voor te maken. Deze stoeltjes zijn namelijk wat hoger zodat je kinderen eenvoudig naar buiten kunnen kijken. Zij zullen zich minder snel gaan vervelen waardoor de reis wat aangenamer wordt.

Stevig materiaal

90 graden draaien

Nu weet je eenmaal wel wat de voordelen zijn van de Maxi Cosi Axiss black grid stoel. Maar wist jij ook dat je deze stoel 90 graden kunt draaien! Hierdoor hoef jij geen moeite te doen om je kleine wonder in de stoel te krijgen. Bovendien beschikt deze stoel over maar liefst acht verschillende posities zodat jouw kleine wonder optimaal kan blijven zitten.