Iedereen kan hier veel van leren

intervisie methode

De intervisie methode is steeds meer in inkomst! Hierbij is het belangrijk om als intervisiegroep de gewenste intervisie methode te kiezen. Veel verschillende mogelijke methodes zijn er. Het is belangrijk om goed te kijken welke de grootste leeropbrengst heeft. Iedere methode heeft zo zijn plus en minpunten. Belangrijk is het dat de werkervaring van de persoon zoveel mogelijk centraal staat. Iedereen moet zelf veel nadenken over de keuzes die die maakt in het dagelijkse leven op het werk. Samen met de groep worden de resultaten hiervan besproken. Iedereen kan veel lering trekken uit zijn persoonlijke ervaringen en deze voorleggen aan anderen. Leer ook om het beste uit jezelf naar boven te halen, iedereen heeft het in zich!

intervisie methode

Geschikt voor iedereen van jong tot oud

Ga voor de gewenste intervisie methode en ga aan de slag! Ga gericht op een methode te werk of pak het wat ruimer aan. Een probleemoplossende methode kan werken, of door het leren uit succeservaringen. Door de inbrenger belangrijke vragen te stellen wordt er veel meteen heel erg veel duidelijk. Dit is belangrijk om er vervolgens mee aan de slag te kunnen. Uit deze casus kan er worden geleerd naar eigen inbreng. De adviezen die er worden gegeven kunnen weer mooi worden gebruikt in de praktijk. Iedereen kan hier dus eenvoudig zelf lering uit trekken en beter van worden!

intervisie methode

Ga voor de gewenste methodiek

Sense Praktijk biedt iedereen de vrije mogelijkheid om te leren uit zijn eigen ervaringen. Het is belangrijk dat dit op een prettige en ongedwongen manier plaatsvindt. Experts op het gebied van intervisie kunnen iedereen goed van dienst zijn. Haal ook het beste uit jezelf op het werk en leer uit zowel positief als negatieve ervaringen. Bekijk gerust eens wat de mogelijkheden zijn bij Sense Praktijk!