Fashion en stijl met de houten horloges!

houten horloges

Een horloge is vandaag de dag niet meer weg te denken. Je leest eenvoudig de tijd af en vervolgens ga je weer verder. Maar de trend op het gebied van houten horloges wordt steeds aantrekkelijker! Niet alleen kan je het in verschillende kleuren vinden. Ook is er gedacht aan design en dat zie je goed. Zo vind je bij Greenwatch.nl een ruim assortiment voor zowel dames en heren. Voor de dames zijn ze wat eleganter en de heren dragen robuuste horloges.

Waarom hout?

Wanneer je opzoek gaat naar een horloge zal je niet direct denken aan hout. Maar het heeft enorm veel voordelen! Mocht jij namelijk een allergie hebben voor metaal, dan is dit perfect. Nog niet gesproken over het gewicht want dat is natuurlijk een stuk lichter. Vanaf 2013 is Greenwatch.nl op de markt. Met veel succes zijn zij continu bezig om het te verbeteren en nog meer exemplaren te ontwikkelen. De houten horloges welke zij nu verkopen worden allen met de hand gemaakt. Dat houdt in dat jij echt een uniek exemplaar hebt!

Timer rood

De sportieve man draagt ook altijd een horloge! De Timer rood is gemaakt van kersenhout en dat oogt sportief en stoer. Bovendien kan je hiermee niet alleen de tijd aflezen, maar ook de datum! Om het plaatje helemaal compleet te maken weegt deze horloge maar 54 gram! Het is natuurlijk wel te begrijpen dat je met deze horloges niet kunt gaan zwemmen. Het zal zich vullen met het water en daar is hij niet voor bestemd.

Diamond groen

Voor de dames hebben zij een wat elegantere variant op de markt gebracht. De Diamond groen is niet alleen charmant, maar het oogt ook nog eens zakelijk. De Diamond collectie wordt gemaakt van eikenhout en groenhout. Alleen de sluiting is gemaakt van RVS en zorgt voor een minimale kans op een allergie. Deze horloge is spatwaterproef maar dat wilt niet zeggen dat je ermee kunt gaan zwemmen. Let er dus goed op dat het niet te nat wordt.

Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de horloges te laten graveren. Leuk om dit te geven als geschenk aan jouw team bijvoorbeeld! Ieder exemplaar is mogelijk om hem op maat te maken. Hiermee weet je zeker dat hij perfect bij je past!