Een compliment geven met een pen

eliquid

Geef je iemand een persoonlijk kado dan zegt dat iets over jou. Je hebt de moeite genomen om iets te laten personaliseren. Eigenlijk geef je iemand een compliment. Een pen met eigen naam laten drukken en als kadootje geven is dus een mooi compliment. In de praktijk wordt het nog te weinig gedaan, complimentjes geven. Het zit nog te weinig in onze aard. Ook is een pen met eigen naam een origineel kado voor een bijzondere gelegenheden. Teken een contract, diploma, huis of huwelijk met deze pen en zo maak je het nog specialer.

Parker staat voor kwaliteit

De Parker Pen staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Parker is wereldwijd misschien wel het bekendste pennen merk dat er bestaat. Parker pennen kenmerken zich door het iconische pijl clipje. De clip is ontworpen door Joseph Platt in 1933. De inspiratie voor het ontwerp van de Parker-pijl kwam door de passie voor de luchtvaart van Parker’s zoon Kenneth. Parker pennen worden gefabriceerd in onder andere Engeland, de VS, Frankrijk en Canada. Een Parker pen bestellen bij www.pengraveren.nl? Laat je je Parker graveren dan maak je er ook nog eens een speciale Parker pen van.

Cross pen heel exclusief

Cross is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in pennen. Deze pennen onderscheiden zich van de rest door middel van hun exclusiviteit. Ook een kenmerk van deze pennen is vakmanschap. Cross pennen zijn voornamelijk balpennen, die zwart of blauw schrijven en, in tegenstelling tot vulpennen, het uitvegen van de inkt voorkomen. Bedrukken Cross balpen kopen kun je heel eenvoudig online.

Mont Blanc pen is meer dan schrijven

Montblanc is meer dan enkel en alleen schrijven, en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een heus lifestyle-merk. De Mont Blanc pennen is kwalitatief en  en stijlvol product. Met de Mont Blanc pen heb je jarenlang plezier. Je zult merken dat je geliefd schrijfinstrument  jaar na jaar optimaal blijft functioneren. De witte ster met afgeronde punten voor topkwaliteit. Wil je ook zo een prachtige Mont Blanc pen? Een Mont Blanc pen online bestellen? Dat gaat eenvoudig en snel!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*