De legpuzzel is weer terug van weggeweest

Erfenis

Puzzelen, het is weer helemaal hip. Avondenlang blauwe luchten en witte bergen in elkaar puzzelen, we zijn het weer massaal gaan doen. De nieuwe trend zal je vast niet ontgaan zijn en misschien ben je zelf ook druk puzzels aan het leggen. Of je wilt juist van puzzelen je nieuwe hobby maken. Hoe dan ook, als je wilt puzzelen heb je ook puzzels nodig, maar waar vind je die? En welke merken zijn er allemaal?

Puzzels kopen

Een puzzel kun je in verschillende fysieke winkels kopen, maar ook in webwinkels kun je urenlang puzzelen naar de juiste puzzel. Daarnaast kun je ook tweedehands puzzels kopen via de kringloop of bekenden. Puzzels online kopen heeft vele voordelen. Je kunt makkelijker selecteren op prijs, aantal stukjes en merk. Ook kun je vaak reviews lezen van mensen die de legpuzzel al hebben gemaakt. Zo weet je van te voren of de puzzel makkelijk of moeilijk is en of de legpuzzel fijn puzzelt. Een legpuzzel is een fijne puzzel, als de stukjes goed in elkaar vallen en de legpuzzel niet uit elkaar valt op de puzzelmat.

Disney puzzels

Liefhebbers van Disney zijn niet alleen kinderen. Ook volwassenen houden van Disney. Zo zie je volwassenen tegenwoordig steeds vaker Disney artikelen kopen, denk aan T-shirts, pyjama’s en sokken. Ook legpuzzels van Disney zijn populair. Een Disney puzzel 1000 stukjes is vaak iets te moeilijk voor kleine kinderen. Voor volwassen is het perfect. Disney puzzels van 1500 en 2000 stukjes zijn ook geen uitzondering. Deze legpuzzels zijn er van alle favoriete Disney figuren: Mickey Mouse, Aladin, Bambi, Sneeuwwitje en nog veel meer.

Jan van Haasteren

Jan van Haasteren is een bekende naam in de wereld van legpuzzels. De stijl herken je aan alle kleine mensen die op de puzzel afgebeeld zijn. Op ieder puzzelstukje is wel wat hilarisch te zien. Jan van Haasteren heeft voor ieder puzzelniveau puzzels. Zo is er een puzzel van 500 stukjes voor de beginner en de Jan van Haasteren het park 3000 stukjes voor de meer gevorderde puzzelaar. Ook heeft Jan van Haasteren puzzels in ieder denkbaar thema. Voorbeelden van thema’s waaraan je kunt denken zijn: Zuidpool expeditie, de dierentuin, WK vrouwenvoetbal en Texel.

Heye

Heye is niet alleen een puzzelmerk, van dit merk kun je ook puzzelmatten kopen. Wanneer je een Heye puzzel combineert met een puzzelmat van Heye, weet je dat je goed zit. Om het nog makkelijker te maken heeft dit merk ook puzzelsorteerdozen. Puzzels van dit merk vind je in veel verschillende thema’s. Van dieren tot landschappen, van landkaarten tot kunst. Met deze puzzels kun je alle kanten op. Ook deze puzzels hebben verschillende aantallen stukjes. Zo kun je zowel als beginner als gevorderde genieten van het puzzelen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*