De e-sigaret van SmokeSmarter

E sigaret

De sigaret begint steeds meer plaats te maken voor de e-sigaret. Zo is de e-sigaret een stuk minder ongezond en heeft het vele andere voordelen. Zo is een e-sigaret van SmokeSmarter erg makkelijk in gebruik. Zo zul je hem grotendeels van de tijd alleen af en toe hoeven op te laden. Daarnaast kun je af en toe de e-liquid veranderden om de hele smaaksensatie te veranderen.

De verschillende soorten e-liquid

De e-sigaret biedt voor allerlei soorten rokers voordeel. Dit omdat je de smaak gemakkelijk kunt aanpassen. Wanneer je normaal gesproken regelmatig shisha doet en hiermee wilt stoppen, kun je gaan voor een fruitsmaak. Als je veel sigaretten rookt, kun je kiezen voor een sigarettensmaak en wanneer je regelmatig sigaren rookt, kun je gaan voor een zwaardere smaak. De e-liquid maakt het mogelijk om te variëren en dat is prettig.

E sigaret

Het onderhoud van de e-sigaret

Wanneer je een e-sigaret van SmokeSmarter koopt, gaat deze erg lang mee. Wel zul je om de smaak lekker te houden, af en toe onderhoud moeten plegen. Zo dien je eens in de zoveel tijd de coils te vervangen. De coils zijn niet duur en makkelijk te vervangen. Je kunt ze erg makkelijk via het internet bestellen. Het vervangen van de coils zul je ongeveer twee keer per maand moeten doen. De hoeveelheid werk hieraan valt dus ontzettend mee.