Bikerjack voor dames is de meest tijdloze jas die er is

Een leren jas is een tijdloze jas en dat geldt al helemaal bij het bikerjack voor dames. Geen enkele jas was, of komt, zolang in het modebeeld voor als het bikerjack voor dames. Hoe dat komt? Het bikerjack voor dames is van oorsprong een stoere mannen jas die vooral gedragen werd door motorrijders. Rond de jaren 50 van de vorige eeuw was vooral de jeugd gecharmeerd van het bikerjack. Rond de jaren 60 werd het bikerjack steeds vaker door artiesten gedragen. Het bikerjack een fijn kledingstuk voor iedereen en vrouwen zouden een bikerjack in hun kledingkast moeten hebben. Een bikerjack voor dames is in de meeste gevallen wat gedetailleerder. Koop een bikerjack op de juiste maat, niet te klein want dan kun je er geen trui onderaan, niet te groot want dan ziet het jack eruit als een zak.

Een mooie leren jurk

Leren kleding wordt in 2021 de grootste najaarstrend. Zowel jong als oud kan leer dragen, of het nu gaat om leren broeken, rokken, jurken of jassen. Een bikerjack zal het, zeker in het najaar van 2021 goed doen. Maar ook een mooie leren jurk is een item dat je in het najaar zeker gaan dragen. Een leren jurk zit heerlijk warm en voelt aan als een tweede huid. Een mooie panty en enkellaarsjes en je bent helemaal klaar voor de wat koudere dagen. Je hoeft tegenwoordig niet meer alleen voor zwart leer te kiezen. De kleuren donkerblauw en bordeaux rood zijn ook prachtig. Een mooie leren jurk kun je zowel stoer, met laarzen en een vest dragen. Wil je liever een wat chiquere uitstraling kies dan voor hakken en een mooi dun gehaakt vestje.

Wat is het voordeel van leren kleding

Leren kleding wordt steeds populairder in Nederland en niet alleen omdat het een natuurproduct is. Leren kleding beschermt je tegen de kou, de wind en is waterafstotend. Ook zal leren kleding nauwelijks slijten en gaat het niet gauw kapot. Daarom zie je motorrijders vaak in leren kleding. Heb je een ‘goede’ leren broek of leren jurk dan zul je merken dat je kleding comfortabel zit en je past als een tweede huid. Leren kleding is tijdloos en kan jaren gedragen worden. Omdat leren kleding zo lang meegaat is het een duurzaam product. Zorg ervoor dat je leren kleding al direct bij aankoop behandelt met een goede water- en vuilafstotende spray en herhaal dit minimaal één keer per jaar. Zo blijft leren kleding mooi!

Onesie dames

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*